Vállalkozási tanácsadás kezdőknek / ingyenes /

Amiért érdemes tanácsot kérnie az indulás előtt:

Több éves tapasztalatunk szerint nem egyszerű elindítani egy vállalkozást megfelelő alapismeretek nélkül. Szükséges az adózásról, a jogállásról, a munkaügyről és megannyi apróságról egy átfogó megbeszélést kérni, ahol olyan tanácsot vagy segítséget kaphat, melyre Ön nem gondolt, nem tudta vagy csak nem tudta, hogy kezdjen hozzá.

Frissen induló vállalkozások egyik legfőbb problémája a kezdetekkor felmerülő hibás és éppen ezért felesleges költségekkel járó döntések meghozatala, melyek csupán a nem megfelelő rálátás miatt következnek be. Éppen ezért érdemes már a cégalapítás előtt tanácsot kérnie, melyben szakértőink a legnagyobb odaadással segítenek.

Mit tudunk ajánlani?

-          üzleti tervezés, kockázatfelmérés
Még az indulás előtt érdemes felmérni a keresletet, eldönteni mit is szeretnénk csinálni. Mindennek gazdaságos kivitelezése fő szempontjaink közé tartozik.

-          cégalapítás, adózás
A költségcsökkentés legegyszerűbb és leghatékonyabb módszere, ha a megfelelő vállalkozási és adózási formát válasszuk már a kezdetekkor.

-          pénzügyi tervezés, vállalkozásfinanszírozási tanácsadás
A kezdeti tőke és esetleges induláshoz szükséges hitel hatékony felhasználása megköveteli, hogy már a kezdetekkor megtervezzük és nyomon követjük kiadásainkat.